Beauty Sleep Mask

by Sladana Lazic

Jeg er ikke så god til ansigtsmasker. Du ved dem, som man skal have på i 10 minutter og så vaske af igen OG så gentage seancen 2 gange om ugen. Endnu en ekstra “beauty rutine”, som man skal prioritere. Det sker bare ikke…

Derfor har jeg fundet den perfekte maske hos Amazing Space. Det er Beauty Sleep Mask – Face, eye & neck cure, som forfiner og fugter din hud under din skønhedssøvn. Den er lavet på en frugtcocktail bestående af hindbær, jordbær, blåbær, mango, papaya og ananas. Oveni det kan du dufte ylang ylang, lavendel og grapefrugt.

Du bruger masken 1-2 gange om ugen og lader den sidde natten over (ligesom du ville gøre med almindelig creme). Du smører den ud i et tyndt lag – også omkring øjenområdet og på halsen.

Og så får du den skønneste glød og super gennemfugtet hud dagen efter. Masken er helt ideel til sommertør hud.

Beauty Sleep Mask