Breathing Barbie

by Sladana Lazic

Barbien fik sit comeback til Moschinos SS15 show i Milano forleden dag, og det kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at overse eller kommentere på i et indlæg. Jeg elskede Barbie som barn – kan huske da jeg fik en sort Barbie (som var en kæmpe nyhed og for ikke at nævne the sh** dengang i slut 80’erne).

Til modeshowet fik den ikke for lidt – med noget som helst – hverken accessories, makeuppen eller attituden, som de Barbie-lignende modeller var gode til at udstråle. Det er den amerikanske designer Jeremy Scott, der stod bag kollektionen.

Det var designerens andet show for det italianske mærke, og jeg synes nu, at Barbie og Moschino går meget godt hånd i hånd.

Barbie - Moschino SS15

barbie 2

Barbie 1 - Moschino SS15

Barbie 2 - Moschino SS15

Barbie 3 - Moschino SS15

Barbie 4 - Moschino SS15