Chic mother-to-be

by Sladana Lazic

Natalia Vodianova

Det har været svært at finde balancen mellem fashion og komfort som gravid. Jeg vil jo gerne investere i tøj, jeg også kan bruge efter graviditeten, men med en vægtforøgelse på 8-9 kg. er det svært at være i str. 34 (som jeg normalt bruger) og også prøve tøjet og forestille sig, hvordan det kommer til at sidde bagefter. Meget af det graviditetstøj, man kan få er hverken særlig pænt eller billigt, og i H&M forhandler de kun str. XXL til gravide…

Samtidig har man behov for noget rummeligt (det kan især være svært med bukser!). Jeg har selv kun købt et par graviditetsbukser og ellers gået i leggings, kjoler og løse skjorter indtil videre (jeg går ind i uge 32 lige om lidt, dvs. jeg er i 8. måned).

For et par uger siden faldt jeg over NINE IN THE MIRROR, som er en fashion-side for gravide. Her får du tips til, hvordan du kan iklæde dig de seneste designer-kollektioner, mens du er gravid. Tøjet er dyrt, men inspirationen til både outfits, skønhed og velvære er god og gratis!