Newborn Luis

by Sladana Lazic

Little Luis

Der har været lidt stille på bloggen på det sidste, og det skyldes, at jeg den 17. november kl. 11.03 fødte den skønneste lille dreng, som har fået navnet Luis. Han kom til verden med armen over hovedet efter 34 timer lang og hård fødsel på Hvidovre Hospital. Han klarede det så flot på trods af, at han til sidst blev taget med sugekop. Han vejede 3.250 gr og var 48 cm lang ved fødslen.

Selvom man har hørt fra andre, hvordan det er at være forældre, er det slet ikke noget, man kan forestille sig, før man selv står der. Det har indtil videre været overvældende, hårdt, frustrerende, fantastisk, lykkeligt og dejligt på en og samme tid!

I dag er Luis 6 uger gammel, og vi har lært ham meget bedre at kende. Indtil videre ved vi følgende om ham; han har et heftigt temperament, et intenst blik, er stærk, sover dårligt om dagen (godt om natten) og er så glad for modermælk. Vi glæder os til mange flere dyrebare timer med ham.