Oscar Dresses 2015

by Sladana Lazic

I nat blev Oscar 2015-festen afholdt, og jeg var selvfølgelig oppe (kun lidt!) for at tjekke nogle af de fine Hollywood-kjoler ud. Der var ikke så mange overraskelser iblandt og nogle af de stjerner, som jeg altid plejer at holde godt øje med som Naomi Watts, Nicole Kidman og Jessica Chastain skuffede faktisk en lille smule.

Jeg var tilgengæld vild med de sarte og hvide farver, som bl.a. var at se på Gwyneth Paltrow, Julianne Moore og Marion Cotillard.

De bedste fra the red carpet

Gwyneth Paltrow i Ralph and Russo

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow havde et af de absolut bedste looks! En sart rosa-farvet kjole, som både fremhæver hendes tonede figur, og som samtidig er enkel og feminin. Well done!

Julianne Moore i Chanel

Julianne Moore

Jeg troede egentlig, at Julianne Moore var “gift med” Tom Ford, derfor blev jeg faktisk lidt overrasket, da jeg så hende i denne couture-kjole fra Chanel. Det er ikke et af hendes bedste looks (kjolen går ud i et med Juliannes lyse teint), men samtidig er Julianne så smuk, at hun ikke kan gøre noget forkert!

Jennifer Aniston i Atelier Versace

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston valgte en pudderfarvet Atelier Versace-kjole med korsetlignende facon. Kjolen fremhæver Jennifer Anistons velproportionerede krop og er super smuk til hende.

Meryl Streep i Lanvin

Meryl Streep

Jeg kan egentlig ikke se forskel på dette look og Meryl Streeps Oscar-looks alle de andre år! Men det er så flot og “age-appropriate” til hende. Hun holder sig fantastisk!

Marion Cotillard i Dior

Marion Cotillard

Denne kjole fremhæver ikke ligefrem Marion Cotillards figur, men jeg elsker den, fordi den er anderledes, og så er det især bagpå, at kjolen virkelig kommer til sin ret.

De bedste fra Vanity Fair-festen

Karlie Kloss i Atelier Versace

Karlie Kloss

Karlie Kloss var “a vision” i en sort Versace-sag og de smukkeste Gianvito Rossi ruskind plexi pumps. Og så meterlange ben selvfølgelig…

Natalie Portman i Dior

Natalie Portman

Natalie Portman i en ret tildækket kjole, men farven, enkeltheden og bevægelsen i den var som en drøm!

Kylie Minogue i Ralph and Russo

Kylie Minogue at Vanity Fair party 2015

Kylie Minogue bar ved Vanity Fair-festen en smuk sart lilla Ralph and Russo-kjole. Den var så feminin og florlet, og så havde den et sexy touch i form af høj slids, som lige gjorde den Kylie-esque.