Fat Lashes? Not really…wait actually…

by Sladana Lazic

I mit sidste indlæg nævnte jeg Charlotte Tilburys Full Fat Lashes Glossy Black-mascara, som lover hele fem ting:

– curl
– separation
– volume
– length
– og ikke mindst drama

Det lyder jo rigtig godt, og da jeg har været glad for Charlotte Tilburys læbestift og ligeledes Magic Cream, som jeg har prøvet et par gange, tænkte jeg, at det kun kunne blive godt med en ny mascara af samme mærke!

Mascaraen lever op til 2 af de 5 ting – den giver god længde og til dels volume, men der skal desværre arbejdes en del med den, og mine vipper klistrer af den! Jeg ved ikke, om den mascara, jeg har fået med posten har været udsat for kulde/varme, som har påvirket dens konsistens, men det er ikke en mascara, jeg ville købe igen. Helt billig var den heller ikke – den fås til 229 kr. + forsendelse.

Det var bl.a. denne video, der gjorde, at jeg klikkede mascaraen hjem, men mine vipper kom ikke engang i nærheden af at se sådan her ud:

Opdatering 11. april
Efter at have lavet dette indlæg, anmeldte jeg også mascaraen i Charlotte Tilburys spørgeskema, som man modtager på mail kort efter modtagelse af produktet. Her udtrykte jeg min utilfredshed med den hypede mascara (og beklagede mig samtidig over den lange leveringstid – 2 uger!), hvorefter jeg fik forsendelsen refunderet – og det faktisk på trods af, at jeg ikke betalte forsendelse til at starte med. OG en ny mascara sendte de også til mig for at være sikre på, at den var helt rigtig i konsistensen!

Og jeg vil sige, at der må have været noget gruelig galt med den gamle mascara, for den nye er meget bedre og super nem at arbejde med! Og servicen må siges at være helt i top. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Charlotte Tilbury! Wow…