Min Modeblog

Kære Modebloggen-læser,

Først: tak fordi du læser med! Jeg stiftede Modebloggen efter at have arbejdet med forskellige aspekter af livsstilsbranchen, og derfor føltes det helt naturligt for mig at have mit eget mode- og skønhedsunivers i form af Modebloggen.dk, hvor jeg kan dele ud af min passion for mode og skønhed med læsere og andre bloggere.

Jeg er uddannet Cand. Ling. Merc. Comm. fra Handelshøjskolen med speciale i organisationskultur og kommunikation. Min karriere tog tidligt fart, da jeg i 2006 søgte et uopfordret studiejob hos Pernille Rahbek, som på det tidspunkt havde egen PR-virksomhed, lavede konsulentopgaver for modevirksomheder og skrev for diverse magasiner og blade. Her blev jeg inspireret til at arbejde på mode- og livsstilsmagasiner og blev ansat på Aller. Udover magasinbranchen har jeg også erfaring inden for PR og kommunikation, og nu arbejder jeg i Tivoli som projektkoordinator.

Hvis du har kommentarer eller gode ideer, er du altid velkommen til at sende dem til mig på: redaktion@modebloggen.dk

♥ Sladana ♥

Modebloggen.dk

Min PR-mand

Min mand er vigtig og støtter mig i alt, hvad jeg foretager mig. Også bloggen! Han er superdygtig til så mange ting, og så arbejder han på Danmarks største PR-bureau, Mannov. Og så vil jeg referere til ham som “Alejandro” på bloggen. Det er lidt synd, at han ikke hedder det i virkeligheden, for han er lidt latino og spiller klassisk guitar.

Allan

Couture Milo

Milo er min 5 år gamle chihuahua. Han har to brødre, som hedder Hasse og Heiko, og så er hans far tysk. Milos pels ligner et high-fashion outfit og noget, der er draperet på ham. Han elsker sine og mine accessories, og så er han lidt af en mode- og couturehund. Milo ER smuk! Se selv.

img_4177-pola-11

img_4179-pola

dscn3188-pola

Designerbror aka dL

dL er jeg rent faktisk i familie med, og han er et af de mest kreative mennesker, som jeg kender – my luck is amazing! Han er uddannet tøjdesigner, men kan style, fotografere/billedbehandle, lave koncepter og ALT indenfor mode, og så slår vi os hver sæson sammen for at lave vores halvårlige shoots.

foto-26_3

Alle billederne i dette indlæg er taget af dL og mig selv. ♥